Спортно-техническото ръководство на Локомотив Пловдив е успяло да убеди собственика на клуба Христо Крушарски, че групата футболисти, които са с изтичащи през лятото договори, все пак трябва да играят и да бъдат основна част от отбора през пролетта. В замяна на този компромис от страна на бизнесмена, той е поискал борба за класиране в Европа. Това разкри самият той за колетите от PlovdivDerby.

“Все още държа на резервната скамейката да има само българи. Там чужденци място нямат, въпреки че нещата така се завъртяха, че сега ще имаме един в повече”, заяви Крушарски.

Той заяви, че е бил в община Пловдив, за да издирва документи, от които се нуждае за реализирането на проекта му, свързан с базата на Локо Пд в квартал Тракия. За пореден път Крушарски заяви, че там се работи по план и проектът ще бъде реализиран, така както е замислен.

“Що се отнася до стадиона! Този път и аз ще участвам! Този път и аз ще забия поне един пирон, имам си приготвена тесличка”, заяви в свой стил собственикът на черно-белите.