Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнението си след последната контрола на „червените“ преди подновяването на шампионата в Първа лига. В нея армейците победиха само с 1:0 лидера във Втора лига Септември София.

„Мисля, че контролирахме мача от началото до края. Не бяхме достатъчно ефективни, но създадохме много ситуации. Цялостно съм доволен от двубоя“, започна коментара си Нестор Ел Маестро.

„Надявам се, че ще сме на 100% готови за официалните мачове . Следващата седмица е състезателна и се надявам, че сме добре подготвени за нея. Доволен съм от състава, който имаме“, продължи той.

„Фернандо Каранга не е в оптимална форма, но сме щастливи с неговия прогрес, защото той работи много здраве. Надявам се да бъде една от опциите за нас през следващата седмица“, изрази мнението си специалистът за представянето на Каранга.

 „Не знам да има нещо“, каза той по адрес на спекулациите за изходящ трансфер на Иван Турицов.

„Станислав Шопов е болен и затова не игра днес. Видях го сутринта и му казах да се прибере да си почива вкъщи, защото е с температура“, сподели Ел Маестро, за липсата на младежкия национал, който е спряган за завръщане в Ботев Пловдив.

„Играхме дербита на Националния стадион, като имахме мачове срещу други софийски тимове там през предишния ми период в ЦСКА. Естествено, че предпочитам стадион „Българска армия“, но ще се справим и на „Васил Левски“, завърши Ел Маестро.