Левски продължава преговорите с Хебър за Ангел Бастунов. В момента двете страни не успяват да се разберат за сумата, която трябва да платят сините за атакуващия футболист.

От „Герена“ дават 50 000 лева за 24-годишния играч, но ръководството на пазарджишкия клуб иска да получи 200 бона накуп за правата му, твърди „Тема Спорт“.

Бастунов, който е юноша на сините, е заявил, че иска да облече екипа на Левски и дори се е разбрал за личните си условия. В момента липсата на консенсус за трансферната сума бави сделката, която от „Герена“ се надяват да разрешат в близките дни.

24-годишният футболист пък игра в събота при нулевото равенство срещу Ботев Пловдив в контрола. През този сезон Бастунов се разписа във вратата на Левски. Това се случи в 1/8-финалния мач за купата, когато пазарджиклии отстраниха сините с 2:1, а той бе точен от дузпа.

24-годишният офанзивен футболист има гол и срещу ЦСКА, но с екипа на ЦСКА 1948. В началото на миналия сезон нападателят откри резултата на „Армията“, след това обаче тимът му загуби с 1:2.