Легендарните футболисти на Левски Георги Иванов – Гонзо, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Живко Миланов са част от специалния филм на клуба по повод 110-годишнината на клуба. Четиримата споделиха с няколко думи какво означава за тях фланелката на родния гранд.

 „Фланелката на Левски е чест и отговорност за всеки един футболист, фланелката с №9 е давала на всеки един футболист силата и отговорността, защото е играл голям футболист с нея. Феновете на Левски винаги са почитали №9, така че тя е отговорност за всеки един футболист и аз не правя никаква разлика за това, което феновете са дали и това, което аз съм дал за тях.“, заяви Георги Иванов- Гонзо.

 „Чест, достойнство и любов“, каза Боримиров.

 „Фланелката с №10 значи много отговорност за мен и обикновено се усеща на терена и на стадиона. Хората винаги очакват от този номер и от всички останали, разбира се, нещо по-креативно, нещо по-добро. Затова до ден днешен винаги съм изпитвал съмнения дали съм заслужавал да я нося, но се надявам занапред всеки, който я носи, да печели, да показва добри игри и да носи радост на публиката“, каза на свой ред Христо Йовов.

Фланелката с №3 е от голямо значение за мен, защото именно с нея аз направих първите си стъпки в професионалния футбол, остави дълбока следа в мен, защото изпълни една моя мечта - още от дете да играя с екипа на Левски и да стигна до капитанската лента“, сподели Живко Миланов.

Снимка: Скрийншот Левски ТВ