Левски е близо до представянето на пети нов футболист. Сделката с него трябва да бъде затворена до часове и той да бъде на разположение на Николай Костов преди мача с Арда, за да може да се направи точна оценка на физическата му форма, а и да се запознае по-бързо с философията на играта, която се проповядва в момента на „Герена“, пише „Мач Телеграф“.

Както е известно, „сините“ удариха на камък с две от целите, които бяха набелязали. Хебър отказа офертата им за Ангел Бастунов, а ЦСКА 1948 за Педриньо. Оказа се, че с Крумовград пък са били само на запитване за Алекс Колев. Така от Левски е трябвало да се насочат към играчи, с които да подсилят атаката си. И в момента се водят разговори с тях.

По принцип една от най-сериозните цели, които са бяха поставили от „Герена“ при търсенето на нови попълнения, е свързана с намирането на заместник на Жереми Петрис. Загубата на Жереми бе сравнена от треньорите на Левски с тази на Уелтън. С тази разлика, че Петрис си тръгна почти за жълти пари, след като отказа офертата за нов договор.

„Сините“ обаче изненадаха с привличането на централен защитник – Хоакин Фернандес. На „Герена“ обясниха, че това се прави с цел да имат готов заместник на Хосе Кордоба. Панамецът постоянно е спряган за трансфер в чужбина. Освен уругвайския бранител, столичани привлякоха още бразилското крило Фабио Лима, както и полузащитниците Карлос Охене и Патрик Мислович.