Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла не скри безпокойството си заради сериозен проблем, пред който е изправен клубът след получаването на зелена светлина за изграждането на нов стадион на мястото на „Българска армия“. Във втората част от интервюто пред Gol.bg настоящият бизнесмен засегна болезнената тема за липсата на терени, където да се готвят над 450 деца от детско-юношеската школа на „червените“. Припомняме, че в първата част от обстойния ни разговор той разби треньора Нестор Ел Маестро и отсече, че наставник на ЦСКА трябва да е Любослав Пенев или Стойчо Младенов.

Дано да се променят нещата, защото това е ЦСКА. Всичко зависи и от изпълнителния директор, и от собственика на клуба.

Никой в момента не коментира стадиона, включително и журналистите. Защо никой не взима отношение къде ще играят утре децата от школата. Някой да отиде на стадиона и да види как децата стоят на улицата и се чудят какво да правят. Това е важното. Ето я разликата. Шампионското ЦСКА трябваше да реши този въпрос много отдавна. Сега никой не знае къде ще тренират над 450 деца.

Феновете защо не коментират този въпрос, а само първия отбор? Нищо не сме играли срещу Черно море, защото просто това ни е нивото. Детско-юношеската ни школа къде отива? Унищожиха „Септември“, „Червено знаме“ ни унищожиха, „Армията“ също унищожиха.

Ако това се случва в Левски, ще излязат  10 000 човека. Защо ще ги подаряваме тези терени на Общината и защо журналистите не го коментирате?“, изля болката си Майкъла пред Gol.bg.

Много важно, че сме паднали от Черно море. Ще правим нов стадион, но и там нищо не се върши вече трети месец. Надявам се да не станем като Левски, да останем без козирка“, изрази безпокойството си той и за изграждането на бъдещия стадион.

Аз съм юноша на ЦСКА и ме боли за ДЮШ. Защо ще подаряваме терени на някой, който не ги иска?!

Просто попитайте двамата изпълнителни директори Стоян Орманджиев и Филип Филипов къде отива ДЮШ на ЦСКА. А може да питате направо и сина на Гриша Ганчев какво ще се случи с тези около 500 деца. Рано или късно те трябва да дадат отговор, защото казусът е много сериозен.

Лошото е, че и феновете не взимат отношение по въпроса, което ме притеснява. Защото привържениците са ЦСКА. Защо мълчат? Гриша Ганчев си отива утре, двамата изпълнителни директори и те си отиват. ЦСКА остава, а клубът са феновете. Попитайте и феновете, ако трябва и от мое име, защо мълчат за ДЮШ на клуба“, каза още Майкъла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майкъла разби Ел Маестро пред Gol.bg и отсече: Любо Пенев и Стойчо Младенов са за ЦСКА

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ГЕОРГИ ИЛИЕВ – МАЙКЪЛА ПРЕД GOL.BG

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg