Треньорът на Хебър Любослав Пенев има една въпросителна за днешния мач срещу Левски. Наставникът на пазарджиклии ще умува до последно каква да бъде ролята на едно от новите попълнения – Шейх Диаманка.

23-годишният сенегалец се превърна в герой в последните два двубоя за тима. Първо донесе успеха над Локо Пловдив (2:1) на „Лаута“, а през миналата седмица донесе и победата над Пирин Благоевград с 2:1 в четвъртфинала за Купата на България. И в двата мача нападателят влезе като резерва и именно това е дилемата пред Пенев – дали отново не заложи на африканеца в ролята на жокер.

При това положение на върха на атаката ще застанат Марк-Емилио Папазов и Николас Пенев. Те ще бъдат подпомагани от искания от Левски Ангел Бастунов. Треньорът на Хебър не обмисля да прави промени и в по-задни позиции, като отново ще заложи на трима в отбрана пред Петър Дебърлиев – Стефан Цонков, Георги Вълчев и Лазар Марин. В ролята на халф-бекове ще са Архан Исуф и Божидар Пенчев. В средата на терена пък ще си партнират Георги Каракашев и Йоан Н‘зи.