Наставникът на Янтра Велислав Вуцов бе цветист в изказа си след победата над Септември Сф с 2:1 в мач от 23-тия кръг на Втора лига.

В телевизионния коментар след мача Вуцов разктрикува остро съдийските отсъждания, въпреки победата но след това допълнително застана пред медиите, където последва нова порция от бисери, като говори за амбициите на тима.

„Нямаме разговор с Общината за финансиране. Няма да се натискам сам пред вратата на Общината. Информирал съм хората, които управляват. Нямаме цел и възможности. Всичко ще отиде по дяволите, ако не си направим нашата организация. Сигналната лампа за всички е такава, че трябва да седнем и да го коментираме. Няма да е на всяка цена. Трябва да играем по-добре, да бием, където можем и каквото се случи".

"Дайте да си седнем на земята. Виждате каква е организацията в българския футбол. Ако тръгна да говоря, до 22 септември ще свърша, докато ви разкажа всичко, което знам. Надявам се след 15 март да има промени".

"Ние бърборим и говорим, но сами правим глупости. Какво му пречи да свири като бял човек, да няма измислени картони. Почваме да се наказваме. Мач с ЦСКА 1948 съдията ни уби, всички го признаха. Наказаха го съдията и шест мача мен наказаха. Търсиха труп. Нито съм се бил, нито съм псувал. Каранга, чист българин, отиде онзи ден, псува си като хамалин – един мач. Къде се намираме? Каранга не е наш човек. Него може да го пази."

"Два пъти говорих с хората от комисията. Сега защо не са точни? Аз като говоря, утре ще има 1500 глупости, че рева. Ще говоря, няма да си седя вкъщи. Аз ще пазя моите футболисти, защото се трудят и заслужават. Може ли 94-та минута за малко да ни вкарат гол, да им вземе парите от джоба. Гарантирам ви, че най-малките заплати са в нашия отбор. Има някои неща, които са по-силни от мен. Казах си, че няма да говоря, ама не става“, заяви наставникът на Янтра.