Треньорът на Хебър Любослав Пенев беше бесен след загубата на тима му с 0:1 от Левски. Наставникът на “гробарите” имаше много претенции към отменения гол на Ангел Бастунов в 59-та минута при 0:0. Фабио Лима донесе успеха на “сините” в 74-та. 

“Не искам да хваля отбора прекалено много, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и днес. Бяхме на път да спечелим мача и днес, но не се случи. Има си причини - те са и в нашия отбор, и в противниковия, но също така и в определени отсъждания. 

Досега гледахме повторенията, няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Това не е нормално и трябва да бъде коригирано. Не може двама съдии да ни свирят два мача от общо три домакинства. На нас ни свирят 2-3 съдии. Едно и също е. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влияят на крайния резултат. 

Поздравявам още веднъж моите момчета. Ще продължим да работим и да не се предаваме. Това са неща, които вие трябва да ги говорите. За какво да се облакваме, има ли смисъл?”, каза Пенев.