Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов не скри разочарованието си след края на Конгреса на БФС. Стенли обяви, че приключва с ангажиментите си към българския футбол.

 „Господин Иванов си  обяви Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще видим дали е правилният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси“, обяви Петров.

„Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме много усилия да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Може би в лицето на други ще намерят съименници. От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че заставам зад тях. Не се получи, пожелавам успех на новия президент. Имам мои клубове и мои планове“, коментира още Петров.

„Тепърва ще си направим анализа. Това, което можем да се гордеем е, че всеки един момент тези три години застанахме с лицата си. Нашите имена остават чисти. Ще се окаже може би победа. Борихме се с проблемите на БФС. Надяваме се, че новият президент ще се вслуша и ще работи. Мен футболът не ми трябва. Имам различни насоки и бизнеси. Аз сигурно няма да съм във футбола. Отдал съм се на различни неща“, завърши Стенли.