Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратарите в представителния отбор на Локомотив (Сф), с най-голямата вратарска школа в България - Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че набира участници за 7-ми летен вратарски камп в курорт Албена.

Ето подробностите от него:

С гордост обявявам старта на нашата кампания за набиране на участници за седми специализиран вратарски лагер! Очаквайте 7-th Summer ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2024 от 21-ви до 26-ти юни в курорт Албена!

Каним мотивирани вратари  да вземат участие в програмата за специализирано обучение за вратари на възраст от 8 до 23 години.

- За Кого е Лагерът?

Ако вашето дете обича вратарската позиция и е готово да развие своите умения под ръководството на професионални треньори с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати, то това е идеалното място за него!

- Какво Предлагаме?

Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с голямо разнообразие. Вратарите ще бъдат разпределени на възрастови групи, с цел всеки да получи достатъчно индивидуално внимание, без това да отнеме от динамиката на тренировката.В свободното време между тренировките, младите вратари ще имат 4 видео лекции и анализи. Разговорите и съветите от опитни футболни хора е от изключително значение за развитието на всеки.Тренировъчните занимания са базирани на методиката и идеологията за модерното вратарско развитие.

За да направим вашия избор още по-лесен и привлекателен, предоставяме специален бонус за първите 20 регистрирани вратари в 7-ми специализиран вратарски лагер до края на месец март.

- Бонус за Първите 20 Регистрации до края на месец март!
- Видео материал с вратара от кампа - представящ самия него, историята и целите му в кратка видео визитка.

- Защо Нашият Лагер?

Ние сме първите в България посветени на това да изграждаме не просто вратари, а истински лидери в играта. Съчетаваме учебната интензивност с вълнуващи дейности, гарантирайки на  участниците вълнуващо и образователно изживяване. Не изпускайте тази възможност да подготвите вашето дете за блестяща вратарска кариера!

- Запишете го сега и му осигурете най-доброто обучение на вратари!
- Дати: 21-26 юни 2024
- Място: курорт Албена

За регистрация:
Линк към пълната програма и регистрация:
http://bit.ly/3LwDEEI
или сканирай QR кода

Изпратете ни попълнената форма за участие на имейл: artgoalkeepertrainingcamp@gmail.com
За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон:
0886009393 – Владимир Манолков
Сайт на събитието:
https://www.artgoalkeepertrainingcamp.com/
Направете ранно записване, за да гарантирате своето място.
Не забравяйте, светът на вратарската игра чака вашето дете да го завладее!
Очакваме ви, вратари!