Димитър Димитров-Херо винаги споделя истини около БГ футбола. Опитният бургаски специалист коментира различни теми пред BgDerby.com.

„Претърпях операция на ставата на десния крак. Всичко по възстановяването върви добре. Вече съм у нас. Коментирайки първенството е ясно, че ще захвана дербито Левски – ЦСКА. Левски игрово е доста по-добре от съперника. Имат повече футболни качества от армейците. От миналата година не съм виждал надграждане от ЦСКА във футболно естество. Имаха само един мач с Локо Пловдив под тепетата, където стояха добре.

В дерби Левски и ЦСКА на всички е ясно, че няма фаворит, но Левски ще спечели. За това кой ще е шампион никога не съм се съмнявал. 100% Лудогорец. Редно е да се отбележат обаче два факта. Черно море много израсна. Мисля, че това е поради решението на шефовете да гласуват пълно доверие на Илиан Илиев. Локо Пловдив ми харесваха преди, но вътрешните противоречия пречат там. Крумовград е изненадата, но футболно имат доста да растат“ сподели Димитър Димитров-Херо.