Мерките за безопасност бяха взети след престрелката между привържениците с ракети и друга пиротехника на последния двубой помежду им. След него имаше предложения, едно от които отправено лично от мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков, срещите между двата столични тима да бъдат провеждани без гостуваща публика.

Двубоят между ЦСКАя и Левски ще бъде изигран в събота, 27 април, от 16:15 часа. Билетите ще бъдат пуснати в онлайн продажба в мрежата на URBO, а от 25 април (четвъртък) и във физическа продажба на касите на стадион "Васил Левски". Те ще бъдат с работно време от 10:00 до 19:00 часа, а в деня на мача билети могат да се купят от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата, съобщават от ЦСКА.

Цените за домакините са по 10 лв за Сектор "Г", 20 лв за Сектор "А" и по 150 лв за ВИП ложата. Влизането на стадиона ще бъде възможно през входовете от 18 до 26 включително.

"Съвместно със служителите на икономическа полиция ще има и засилените мерки за сигурност при влизане на стадиона. Те ще предвиждат двойно поставени КПП-та, с които да се предотвратят опитите за дублиране или фалшифициране на пропуски. При установяване на дублиран или фалшив билет от полицията, извършителите няма да бъдат допуснати на срещата!", добавят "червените".

Феновете на Левски ще плащат идентични цени - по 10 лв за Сектор "Б" и 20 лева за Сектор "В".

"Билети за срещата се продават в официалния магазин на ПФК Левски на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа, както и онлайн. В събота, 27 април, билети ще се продават и на касите на "Синьото" на Национален стадион "Васил Левски" от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя", пишат "сините".