Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов направи интересен коментар след победата с 3:1 над Левски във Вечното дерби. Той говори и по темата с бъдещето на временния треньор Стамен Белчев.

"Изиграхме силно първо полувреме и по-пестеливо второ, но важното е, че спечелихме мача. Единственото лошо е жълтият картон на Каранга, който пак направи необмислена постъпка и ще пропусне мача с Ботев", заяви Филипов.

"Футболът е за феновете, те трябва да присъстват на трибуните, хубаво е, че днес нямаше ракети, бомби, инциденти. Вижда се промяна в отбора, но важното е как ще завършим накрая, имаме още четири кръга до края и мач за Купата, където нашата цел е да отидем на финал и да вземем Купата. Ще бъде трудно срещу Ботев, ще ни чака пълен стадион и добър отбор с добри футболисти, но ние отиваме да победим и да играем финал", допълни Филипов.

"След края на сезона ще се реши как ще продължим следващия сезон. Стамен Белчев има поставена цел, ако си я изпълни, продължава, има пълната подкрепа на нас и футболистите", каза той относно бъдещето на треньора Стамен Белчев.