Единият от изпълнителните директори на ЦСКА – Стоян Орманджиев, коментира и въпроса около задълженията на клуба. По думите му, „червените“ не висят с пари нито към НАП, нито към досегашните собственици – семейство Ганчеви.

„Разделяме се с фамилия Ганчеви в много добри отношения. Факт е, че се разделихме много бързо и всичко се случи изненадващо. В следващите дни ще излезем с прессъобщение за погасените задължения към НАП. Няма разсрочвания или нещо друго – задълженията са 0 лева. Когато се прехвърлят акции между партньори, взаимоотношенията се изчистват. Особено когато става дума за сериозни хора.“, обяви Орманджиев.

„Не сме някакви глупаци да си бутнем стадиона и да останем без стадион. Жалбоподателят на отива да се вземе решението и се крие. Вярваме в институциите в България. Имаме предварително издадено решение, което ни дава правото да работим. За мен са неясни подбудите на хора, които се опитват да стопират процеса“, категоричен е той.

Филип Филипов пък обяви, че клубът е обезпечен финансово, а евентуалното увеличение на бюджета ще зависи от нуждите на „червените“.