Универсалният Даниел Димов влезе в историята на Черно море като единствения му футболист, който е спечелил два медала с отбора в А група, откакто тя е основана през 1948 година.

Капитанът на моряците има бронзово отличие от 2009-а, а през настоящото първенство ще се окичи със сребро или бронз в зависимост от резултатите на варненци и техния опонент ЦСКА.

„Просто имах шанс и това ще остане прекрасен спомен за мен от професионалната кариера в родния ми клуб. За Черно море обаче през годините са играли поколения силни футболисти, някои от които са легенди на родния футбол. Едни от тях са мои кумири, а с други имах честта да съм съотборник“, каза за Nostrabet Димов, който е носител и на два сребърна медала с моряците от финалите за Купата на България през 2006 и 2008 година.

„Ние искаме да сме вицешампиони и затова сме амбицирани да изиграем оставащите три срещи на високо ниво. Чувам, че Лудогорец щели да ни гостуват с резерви в неделя, тъй като ще пуснат по-рано чужденците си във ваканция. Това обаче нищо не променя, тъй като българите им също са стока. Визирам Тошко Неделев, Чочев, Спас Делев и Антон Недялков. Някои от тях ще бъдат поканени и в националния отбор за двете контроли през юни, така че ще искат да впечатлят Илиан Илиев“, допълни Димов.