Настъпи промяна в датата и мястото за предстоящото гостуване на Гигант (Съединение) на Локомотив II (Пловдив) от 37 кръг на Югоизточната Трета лига, пише Букмейкър Рейтинги.

Срещата ще се играе на 27 май (понеделник) от 18:00 часа вместо на 26 май (неделя). Причината е, че в неделя първият отбор на Локомотив (Пловдив) приема ЦСКА в мач от Първа лига.

Домакините от Пловдив използват за мачовете на втория си отбор или стадион „Пловдив“, или този в село Садово, но с оглед факта, че първият тим приключва сезона, има възможност и вторият отбор да играе на централния терен на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“.

Така двата отбора – Локомотив II (Пловдив) и Гигант (Съединение), постигнаха взаимна договорка да играят в понеделник (27 май) на „Лаута“ вместо в село Садово.

„За нас няма никакъв проблем да изместим мача с един ден при положение, че имаме възможност да играем на основния терен на стадион „Локомотив“ в парк „Лаута“, вместо в село Садово. Предпочетохме да излезем на „Лаута", коментираха от Гигант (Съединение).

Само преди няколко дни именно на стадион „Локомотив“ „смърфовете“ отбелязаха 20 години от спечелената шампионска титла през 2004 година, събирайки почти целия състав начело с тогавашния старши треньор Едуард Ераносян.