Левски и Лудогорец закриват кампанията за двата тима в неделя. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ е от 18:00 часа. Мачът ще бъде последен за трима от сините. Треньорът Николай Костов ще изведе тима във финалния си мач начело, а той ще бъде такъв и за капитана Николай Михайлов и централния защитник Хосе Кордоба. Но може да се окаже и за други футболисти на столичани. Стражът ще застане под рамката за 13 минути, след което ще отстъпи мястото си на Пламен Андреев и ще обере овациите на публиката, пише „Тема Спорт“.

Наставникът на сините отново ще направи промяна по състава си, като този път ще заложи на Рикардиньо на върха на атаката, а не, както бе срещу Крумовград, тимът му да е без типичен централен нападател. Това означава, че на пейката ще седне някой измежду Фабио Лима и Евертон, но не е изключено изборът да падне и върху Джавад ел Джемили, който напоследък не се намира в най-добрата си форма. В другите линии не се очаква да настъпят размествания.

Дотук за домакините, при гостите обаче стартовият състав, който ще избере Георги Дерменджиев, е пълна енигма. По всяка вероятност опитният специалист ще заложи на много от играчите от втория тим, като на терена може да се появят и някои футболисти от първия отбор като Георги Терзиев, Ивайло Чочев и Матиас Тисера.