Сигурни сме, че новите букмейкъри винаги трябва да впечатляват с няколко критерия. За да може един клиент да си направи betway регистрация нова сметка и да започне да прави прогнози, самият бранд трябва да предлага достатъчно добро портфолио от спортни дисциплини, разнообразие от лиги и покривани турнири, както и допълнителни промоции и функции за лимитирането на риска.

Нека започнем от самото начало, защото обикновено в няколко реда ще е напълно невъзможно да говорим за пълният спектър. Все пак нека видим какво ще получат спортните фенове и до кои дисциплини ще имат достъп. Обикновено откриваме наличието на класически спортове като футбол, баскетбол, волейбол и тенис, но ако разгледаме малко по-сериозно портфолиото, можем да открием бойни спортове, моторни спортове, колоездене и дори келтски спорт – колкото повече предложения има налични, толкова по-високи са шансовете за забавление.

Все пак обаче не трябва да забравяме, че нашият фокус е обвързан директно към топ лигите на бранда. Достатъчно е да се досетим, че всеки популярен спорт има поне няколко първенства и лиги, които да се следят. Точно по тази причина ще забележим, че в секцията за футболни прогнози са налични предизвикателства, които спокойно ни позволяват да се насладим на много повече спорт.

В секцията на футбола ще открием, че родното първенство се радва на внимание, след него откриваме, че имаме достъп до английски, испански, немски и френски футбол. Ако обърнете малко повече внимание на тази секция, спокойно ще забележите, че футболни срещи се предлагат дори и от Египет, следователно точно тук няма да ни се налага изобщо да се разочароваме или изненадваме от основните факти.

Какво можем да кажем за спортове като тениса? След като имаме популярни и големи турнири – всички такива като Австралия Оупън и Роланд Гарос, са налични, но също така не трябва да се изненадваме и от факта, че по-малките турнири също могат да предложат емоция, а и все по-често звездите продължават своята активност, за да печелят повече точки и да попълнят актива си до края на сезона.

В секцията на баскетбола ще открием, че феновете ще имат достъп до Суперлига Грузия, IBL Индонезия, Първа Дивизия – Ливан и други. Всичко зависи от времето, в което ще достъпите платформата, защото посочените предложения варират, особено ако търсим опции в реално време. Разбира се, срещите от NBA също са налични, просто трябва да обърнете внимание на предстоящите акценти и графика на срещите.

Всеки клиент може да прави залози, както в реално време, така и преди старта на самите срещи. Освен това не трябва да забравяме, че е наличен достъп и през мобилно приложение и версия на този бранд, като точно това пък ни предоставя много по-висока свобода и контрол на поставените от нас прогнози. Сигурни сме, че не са малко и почитателите, които най-вероятно са обърнали внимание на стартовите промоции на този оператор. Те също са налични, но освен началните предложения, почитателите могат да открият и промоции, които се отнасят и за вече регистрираните потребители.

Можем да бъдем сигурни, че покрай топ лигите ще имаме и специални оферти за по-добри и още по-специални опции, които да ни позволяват да използваме по-високи коефициенти и други подобни. Нека не забравяме, че този оператор има особено добро влияние в спортния сектор и дава сериозно разнообразие за феновете на различните дисциплини. Все пак е от особено значение да напомним, че всеки клиент трябва да бъде отговорен и разумен. Няма гаранции за успех, а само шанс, следователно се стремете към забавлението. Не очаквайте, че един букмейкър може да реши вашите финансови проблеми.