В Атлетико Мадрид вече се оглеждат сериозно за наследник на Антоан Гризман, който много сериозно е свързван с Манчестър Юнайтед. 

Засега французинът твърди, че не смята да напуска Дюшекчиите, но ситуацията може и да се промени през лятото, така че ръководството обмислят вариантите за негов заместник. 

Според вестник „АС“ на челно място в списъка е голмайсторът на Селта Яго Аспас, който прави поредния си много добър сезон и е сред водещите реализатори в първенството с 12 гола на сметката си, а общо през кампанията е със 17. 

Вариантите с Диего Коста и Единсон Кавани не са актуални, тъй като двамата ще струват на клуба огромни пари, а и ще искат солидни заплати, които мадридчани не могат да си позволят. 

Атлетико е набелязал и друг офанзивен играч, но за средата на терена, като е хвърлил око на Витоло от Севиля. Към предложената сума за него столичани може да предложат Лусиано Вието и Краневитер, които са под наем при андалусийци и това може да накара клубът от „Санчес Писхуан“ да се съгласи на подобна сделка.