Валенсия и Хетафе завършиха 2:2 във вечерния неделен мач от осмия кръг на испанското футболно първенство, а срещата бе белязана от драматичен завършек и два гола дълбоко в добавеното време.

Домакините, които се намираха в серия от три поредни загуби в Ла Лига, първи стигнаха до гол в 22-рата минута чрез Юнус Муса.

Това им даде надежди, че ще прекъснат негативната серия, но в 56-ата минута Тиери Корея получи втори жълт картон и остави "прилепите" с човек по-малко на терена.

Гостите от мадридското предградие се възползваха от числения си аванс и притиснаха съперника си, като успяха да стигнат до изравнителен гол в 87-мата минута чрез Кучо.

Това обаче далеч не бе всичко, тъй като в петата минута на добавеното време Анхел довкара една отбита от гредата топка и Хетафе поведе с 2:1.

Макар и с гол пасив и с човек по-малко Валенсия успя да изравни само 60 секунди по-късно. Това стана чрез Карлос Солер от дузпа, отсъдена за задържане в наказателното поле на Максимилиано Гомес.

В 98-мата минута Хетафе също остана с 10 души на терена след червен картон на Дамиан Суарес. В класирането на Ла Лига Хетафе е на осмо място с 11 точки, а Валенсия е на 13-а позиция с 8.