Символът на Испания Серхио Рамос може сензационно да не попадне в състава за предстоящото европейско първенство, пише „Марка“. 

Селекционерът Луис Енрике има съмнения относно физическото състояние и формата на бранителя, който през последните месеци пропусна доста мачове поради контузии. 

Всъщност, през календарната 2021-а ветеранът има едва 5 участия с екипа на Реал Мадрид, което със сигурност потвърждава, че няма да бъде в оптималното си състояние за предстоящите двубои на Ла Фурия. 

В плановете на Енрике за центъра на отбраната влизат още Пау Торес, Иниго Мартинес, Ерик Гарсия, Диего Йоренте и получилия правото да играе за Испания Аймерик Лапорт, което означава, че наставникът е изправен пред труден избор. 

Той вече обяви, че само най-добре подготвените ще попаднат в състава, а поне засега изглежда, че Рамос със сигурност не попада в тази група. 

Капитанът има забележителните 180 участия с националния екип, за който дебютира още през 2005-а, но вече е на 35 години, което обаче означава много опит, който може би бил изключително полезен на подобен форум.