Джуд Белингам няма никакво намерение да напуска скоро Реал Мадрид, което веднага накара английските медии да обявят, че той едва ли ще играе някога във Висшата лига. 

Халфът има сериозни амбиции свързани с Кралския клуб, за който записа 8 гола и 2 асистенции в първите си 8 мача в Ла Лига. Снощи той блесна и за Англия при успеха над Италия и отново стана център на внимание. 

„Мисля, че ставам по-добър след всеки мач, който играя. Вечерта бе добра за нас и показахме, че вървим в правилната посока, постигайки тази важна победа. Аз наистина обичам футбола и съм радостне, че и в клуба ми, и тук получавам свободата да играя така, както искам“ заяви Джуд. 

„През последните месеци работя много върху преценката си кога да вляза в наказателното поле. С големия трансфер, който направих е ясно, че всеки път трябва да бъда полезен. Играя за клуб, в който искам да бъда през следващите 10-15 години и се наслаждавам на играта си“ добави той. 

„Когато си заобиколен от силни играчи е много по-лесно и това ти помага да стигнеш до следващото ниво във всяко едно отношение“ каза още Белингам, който вече има 27 мача за националния отбор на Англия.