Замесеният в битка за оцеляване Норич извади солидна сума за шотландския национал Стивън Нейсмит, който бе привлечен от Евертън с договор за 3 години и половина. 

Канарчетата платиха за атакуващия футболист 8,5 милиона паунда, като той се превърна в петото ново попълнение на отбора през зимата. 

„Много се радвам, че подписах, защото сега ще мога да се концентрирам върху футболния аспект на нещата. Норич показа класа в начина, по който прави бизнес, демонстрира силно, че ме иска и аз съм щастлив, че съм тук“ заяви Нейсмит пред официалния сайт на отбора. 

На „Гудисън Парк“ той имаше добри изяви, но напоследък рядко попадаше в състава на Роберто Мартинес и решението му да напусне бе логично. Преди него на „Кароу Роуд“ пристигнаха Мат Джарвис, Иво Пинто, Тим Клозе и талантът Бен Годфри. 

„Ние сме много доволни, че успяхме да привлечем Стивън. Той се е доказал във Висшата лига и е изключително опитен, така че без съмнение ще ни помогне“ заяви мениджърът Алекс Нийл, чийто тим е на 2 точки от опасната зона, а в събота ще приеме Ливърпул.