Мениджърите на Челси и Манчестър Юнайтед – Антонио Конте и Жозе Моуриньо, са сред потенциалните бъдещи треньори на ПСЖ, съобщават медиите във Франция.


Настоящият наставник на богаташите от "Парк Де Пренс" Унай Емери едва ли ще се задържи още дълго време на поста, защото е в обтегнати отношения с Неймар. Най-скъпият футболист на планетата пък се ползва със специални привилегии и не подлежи на съмнение, че ръководството на клуба ще застане на негова страна.

Шансът Моуриньо да напусне Юнайтед в посока ПСЖ обаче изглежда минимален. Той многократно заяви, че се чувства щастлив на "Олд Трафорд", а в клуба са доволни от работата на Специалния и се очаква да му бъде предложен нов договор.

Не така стоят нещата с Конте. Той е в конфликт с шефовете си на "Стамфорд Бридж" от няколко месеца и по-рано през деня се появиха информации, че Роман Абрамович е решил да освободи италианеца след края на сезона. Според Arab News легендата на Ювентус е казал на приятелите си, че съжалява, че не е напуснал Челси веднага след шампионския сезон. Той бил категоричен, че няма да остане трета година при лондончани.

Именно това превръща Конте във фаворит за заместник на Емери в ПСЖ.