Шефовете на Уест Хям определено са се прочули, след като са забравили да включат в договора  на мениджъра Мануел Пелегрини клауза „уволнение“, пише вестник „Таймс“. 

Така те ще трябва да платят 15 милиона паунда неустойка на чилиеца, ако решат да се разделят с него предварително, което започва да изглежда все по-вероятно. 

Лондончани стартираха с 4 поредни загуби във Висшата лига и са последни в класирането, макар да похарчиха солидна сума през лятото за нови футболисти. Засега се твърди, че Пелегрини не е застрашен, но това със сигурност ще се промени, ако загубите продължат. 

През лятото бившият бос на Реал Мадрид и Манчестър Сити пристигна с големи надежди, подписвайки за 3 години със заплата от по 5 милиона на сезон и ако контрактът му бъде прекратен преждевременно, тогава ще трябва да получи пълната си заплата. 

За Чуковете предстоят доста трудни мачове след паузата за международните срещи, тъй като в края на другата седмица ще гостуват на Евертън, а след  това ще се изправят срещу Челси и Манчестър Юнайтед и напрежението върху специалиста със сигурност ще се увеличи.