Направилият страхотен сезон след завръщането си във Висшата лига Шефилд Юнайтед си е осигурил нов вратар, след като оферта на клуба за Аарън Рамсдейл е била приета от изпадналия Борнемут, пишат на Острова. 

Остриетата се надяваха, че отново ще вземат под наем Дийн Хендерсън от Манчестър Юнайтед, който направи отлични мачове за тях в рамките на 2 сезона, като първо помогна за спечелената промоция, а след това за отличното 9-о място в крайното класиране. 

Прогресът на Хендерсън накара Червените дяволи да започнат разговори с него за нов договор и сериозно увеличение на заплатата. Заговори се, че той дори може да се върне на „Олт Трафорд” и да получи статут на №1 вместо Давид де Хеа, което обаче няма да се случи. 

Забавянето обаче, е накарало Шефилд Юнайтед да потърси друго решение и клубът се е договорил с Черешките за Рамсдейл, който също направи силна кампания и прогресира сериозно, макар и да е само на 22. Остава футболистът да договори личните си условия и да премине медицинските тестове, което обаче не би трябвало да е проблем. 

Това ще накара Ман Юнайтед да преотстъпи Хендерсън на друг клуб, който обаче може да е от чужбина, при това развитие на ситуацията.