Евертън е готов да разговаря с ПСЖ относно продажбата на Мойс Кийн при парижани, ако футболистът иска да остане  във френската столица. 

В момента нападателят играе като преотстъпен за френския шампион до края на сезона, като наскоро се появи информация, че Принцовете искат да го купят за около 31 милиона паунда. 

Новият бос на ПСЖ Маурисио Почетино ще разчита на Кийн, който вкара 11 гола в 18 мача до момента и Карамелите гледат с добро око на евентуалната продажба, тъй като привлякоха играча за 27 милиона паунда и сега ще ригистрират печалба. 

„Той се справя добре в Пари Сен Жермен. Бележи много голове и показва качествата си, но все още е наш играч и трябва да се върне през юни. Ние обаче винаги се съобрязаваме с желанията на даден футболист и ако той иска да остане в Париж ние сме готови на разговори с ПСЖ“ заяви мениджърът Карло Анчелоти. 

„Не бих искал в отбора си да имам играч, който не е щастлив. Ако той обаче иска да се върне при нас, тогава е добре дошъл“ изтъкна италианецът, който остана за известно време без Доминик Калвърт-Люин, но не смята да привлича нови играчи.