Жозе Моуриньо се извини на феновете на Тотнъм, след като големия резил на Шпорите в Хърватия и отпадането от Лига Европа след 0:3 от Динамо Загреб. 

Той обвини футболистите си в лошо отношение и подценяване на съперника и бе крайно разочарован от представянето. 

„От името на отбора, макар че някои от играчите вероятно не споделят моите чувства и емоции, мога само да се извиня на привържениците на Тотнъм. Надявам се, че футболистите се чувстват така, както и аз” заяви португалецът. 

„На терена имаше само един отбор, който се раздаваше максимално и мога само да поздравя Динамо за усилията и отдадеността. Затова техните играчи плачеха от радост” добави той. 

„Чувствам се повече от тъжен от това, което моят отбор направи. Изглеждаше, че това не е важен мач, но за мен и всеки фен на Тотнъм, всеки един двубой е от значение. Затова е необходимо друго отношение. Във футбола не е важно само да мислиш, че си по-добър от някой друг. Основите на играта са други и тук става въпрос най-вече за отношение. За съжаление този тим не показа не само основните неща във футбола, но и основните неща в живота, а именно да се уважава работата и винаги да се раздаваш максимално” каза още вбесеният Моуриньо.