Суперагентът Мино Райола и бащата на сензацията Ерлинг Холанд – Алф-Инге, ще продължат срещите си с кандидатите за нападателя и днес, пише „Дейли Мейл“. 

След като вчера двамата бяха в Барселона и разговаряха с новия президент на каталунците Жоан Лапорта, а след това Райола се срещна и с боса на Реал Флорентино Перес в Мадрид, днес се очаква те да пристигнат в Англия. 

В Лондон са планирани срещи с представители на 4 клуба от Висшата лига. Интересът на Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси към играча е известен, но сега се твърди, че и от Ливърпул също са в борбата. 

Счита се, че Борусия Дортмунд ще поиска поне 150 милиона евро за младока, но споменатите клубове няма да имат проблем да платят сумата в стремежа да привлекат един от най-талантливите млади голмайстори в света. 

20-годишният нападател предизвика фурор още в РБ Залцбург, а след като замина за Германия през януари 2020-а има 49 гола в 49 участия за Борусия. 

На този етап се счита, че Гражданите са фаворити за футболиста, след като баща му Алф-Инге игра за Небесносините. Райола е в лоши отношения с Пеп Гуардиола, но се счита, че това няма да навреди на потенциалния трансфер.