Уест Хям отново е в Топ 4 на Висшата лига след победа с 3:2 при гостуването на Уулвърхемптън в последен мач от 30-ия кръг. 

Лондончани бяха на път да пропилеят отново 3 гола аванс, както и срещу Арсенал наскоро, но този път удържаха успеха. 

Чуковете пак изиграха отлично първо полувреме, което бе и решаващо за триумфа, а Джеси Лингард отново зададе тона. 

Атакуващият играч, който се намира в страхотна форма, вкара 6-ия си гол откакто пристигна в отбора още в 6-ата минута, когато бе изведен от Владимир Цоуфал, напредна и реализира. 

В 14-ата минута Пабло Форналс удвои след още една хубава атака, а в 38-ата Джаред Боуен, който бе влязал малко преди това заради проблем на Михаил Антонио, направи 3:0 с удар в близкия ъгъл при контраатака. 

Леандер Дендонкер върна интригата с попадение малко преди почивката след отличен пробив на Адама Траоре.

След почивката гол на Томаш Сучек бе спорно отменен заради игра с ръка на халфа, макар и той да претендираше, че топката се е докоснала до рамото му. 

Вълците продължиха да се борят и в 68-ата минута Фабио Силва направи 2:3 след отличен пас на Педро Нето, добър контрол и прецизен диагонален удар отдясно в наказателното поле. 

След това домакините потърсиха изравняването и имаха няколко добри положения, но не успяха да вкарат и така Уест Хям излезе 4-и с 52 точки, с 1 пред Челси и 3 пред Ливърпул и Тотнъм. Уулвърхемптън е 14-и с 35 точки.