Португалец отново ще води английския Уулвърхемптън. След раздялата с Нуно Еспирито Санту, Вълците назначиха начело на отбора Бруно Лажи. 

45-годишният наставник бе без работа, след като напусна Бенфика миналото лято, макар и да стана шампион на страната и бе приоритет за нов наставник на клуба. 

Още през миналия месец Лажи проведе положителни разговори с президента Джеф Ши и техническия директор Скот Селарс, след което получи и работна виза. Той има опит от английския футбол, тъй като бе помощник в Шефилд Уензди и Суонси в периода 2015-2018. 

„Много съм щастлив, защото това е страхотна възможност. Връщам се в страна, която познавам и съм радостен, че ще водя толкова голям клуб. Искам да изградим силен отбор и съм сигурен, че с общи усилия ще го направим” заяви специалистът. 

Вълците се надяват, че новият наставник дори ще надгради над успехите на Нуну Еспириту Санту, под чието ръководство тимът не само спечели промоция за Висшата лига, но и два пъти участва в Лига Европа след 2 7-и места в класирането. 

13-ата позиция през последната кампания обаче, доведоха до раздялата с наставника след 4 успешни сезона. С идването на Лажи идеята е Уулвърхемптън да играят по-атакуващо. В единствения си сезон начело на Бенфика специалистът спечели 38 от 48 мача, загуби само 5 и отборът му вкара 131 гола или средно по 2,7 на двубой.