Много коментари в Англия определиха загубата на Манчестър Сити от Тотнъм вчера като показателна защо шампионите толкова силно искат Хари Кейн. 

Без солидна фигура в нападение Небесносините имаха големи трудности в атака и очакванията са да продължат с опитите да се договорят с лондончани за английския национал. 

„Сити се нуждае от реализатор. През миналия сезон най-добрият им голмайстор бе Гюндоган. Видя се защо толкова силно искат Хари Кейн. Просто на този отбор трябва сериозна фигура в атака“ заяви Греъм Сунес. 

„В съвременния футбол властта е при играчите и според мен, след като Кейн иска да напусне Тотнъм, това неизбежно ще се случи“ добави Сунес по отношение на сагата около голмайстора на Шпорите. Подобно мнение изрази и Гари Невил. 

„Ако нямаше съмнение относно бъдещето на Хари, той щеше да бъде в групата. Това, че той дори не бе стадиона, ме кара да мисля, че със сигурност ще напусне. Все пак говорим за най-важния играч на Тотнъм. Той е изключителен професионалист и това, бе не бе на трибуните е много показателно“ изтъкна той.