Вчера Оле Гунар Солскяер е провел важен разговор с най-значимите играчи на Манчестър Юнайтед в опит да подобри обстаноката и да се намери изход от кризата обхванала отбора. 

„Дейли Мейл“ съобщава, че норвежецът се е срещнал с капитана Хари Магуайър, както и с Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш, Люк Шоу, Виктор Линдельоф и Неманя Матич в 10:00 часа сутринта местно време на клубната база в Карингтън. 

Босът е искал да се обсъди как тенденцията през сезона може да се преобърне след повечето загуби напоследък, а освен това е провел и дискусия във връзка с тактическата постройка, след като преди няколко мача тимът заигра с трима централни защитници. 

Червените дяволи загубиха 6 от последните си 12 мача, в това число преживявайки сериозни унижения от големите си съперници Ливърпул и Манчестър Сити. Шефовете засега застават зад мениджъра, но при нови загуби може и да свалят доверието си от него. 

Утре Юнайтед гостува на Уотфорд и се нуждае от категорична победа, която трябва да бъде постигната и във вторник срещу Виляреал в Шампионската лига.

В противен случай натискът върху Солскяер ще се увеличи страшно много, след като и сега се говори, че някои от играчите имат резерви по отношение на неговите методи и способности да изведе тима до върха.