Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ясно показа, че не е доволен от случващото се в клуба и предупреди, че при липса на подобрение ще погледне далеч от „Олд Трафорд“. 

Червените дяволи определено разочароват, което доведе до смяна на Оле Гунар Солскяер. Идването на Ралф Рангник донесе стабилизиране с 4 победи в 7 мача и едва 3 допуснати гола, но отборът все още е 7-и, на 22 точки от лидера Ман Сити. 

„Нашата настройка трябва да бъде единствено за място в Топ 3. Смятам обаче, че за да направиш нещо добро, трябва да разрушиш някои неща. Така че, защо не, нова година и нова надежда, че ще вдигнем нивото си“ заяви той пред „Скай Спортс“. 

„Способни сме да променим ситуацията и със сигурност можем да се справим много по-добре. Знам пътя, но не е етично да го казвам. Не съм тук за 7-о, 6-о или 5-о място. Тук съм, за да печеля и да се боря на най-високо ниво“ добави той. 

„Опитваме се, но не сме там, където трябва. Най-важно е да променим мисленето си. Ако го направим, тогава ще можем да постигнем големи неща. Ралф Рангник промени много неща след идването си, но все още му трябва време, за да наложи идеите си. Все пак мисля, че той върши много добра работа и имаме още доста мачове, в които да се подобрим. Не е лесно да се промени настройката на играчите и техния манталитет“ каза още Роналдо. 

„Когато променяш толкова много неща за кратко време, е ясно, че ще бъде трудно. Сменихме Оле, след това Майкъл бе за кратко, а след това дойде и Ралф. В крайна сметка всичко зависи от резултатите. Въпреки всичко вярвам, че можем да направим добър сезон“.