Страхотен хеттрик на Джак Харисън помогна на Лийдс да шокира Уест Хям с 3:2 насред „Лондон Стейдиъм“ в 22-ия кръг на Висшата лига. 

Лондончани на два пъти изравняваха, но все пак допуснаха неочаквано поражение, което със сигурност наранява шансовете им за Топ 4, като тимът остава с 37 точки, но с по няколко мача повече от Арсенал и Тотнъм. 

Джак Харисън откри още в 10-ата минута с диагонален удар от наказателното поле, но Джаръд Боуен изравни след корнер в 34-ата, за да продължи с отличното си представяне. 

Само 3 минути по-късно обаче, Харисън отново вкара, след като отклони в мрежата отблизо, оставен непокрит на далечната греда. 

Скоро след почивката Пабло Форналс направи 2:2 с удар по земя, но в 60-ата минута Харисън оформи хеттрика си след отличен пас на Рафиньо и прецизен изстрел. Така той стана първият за Лийдс с 3 гола на терена на Чуковете от Ръсел Уейнскоут през април 1927. 

С успеха Лийдс вече има 22 точки, като се изкачи на 15-о място, но е на цели 9 от опасната зона, така че това бе ключов триумф за хората на Марсело Биелса.