Тотнъм води сериозни разговори за привличането на крилото на Порто Луис Диас, но все още има разминаване с това, което Шпорите предлагат и исканата сума от португалския клуб. 

На този етап лондончани са готови да извадят 55 милиона евро за футболиста, като 45 милиона от сумата ще бъде гарантирана, а останалите 10 милиона са в зависимост от допълнителни клаузи за представяне. 

Засега обаче, Драконите държат да получат 60 милиона за играча, който има 16 гола и 6 асистенции за отбора в 28 мача от началото на сезона и определено се представя изключително силно. 

В същото време Шпорите продължават преговорите и за друг флангови играч, а именно Адама Траоре от Уулвърхемптън, който също отдавна е в плановете на ръководството и Антонио Конте. 

Вълците вече отхвърлиха 15 милиона паунда за играча, като искат 25 милиона, но очакванията са споразумението да бъде по средата, а именно за 20 милиона. Счита се, че до сделка със сигурност ще се стигне преди затварянето на трансферния прозорец, което обаче поставя под въпрос бъдещето на Стивън Бергвайн.