Мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл обяви, че не мисли за Манчестър Юнайтед, въпреки че е поредният кандидат спряган да поеме Червените дяволи през лятото. 

Австриецът върши отлична работа начело на Светците, а и преди време работи заедно с Ралф Рангник в РБ Лайпциг. След края на сезона германецът става консултант на „Олд Трафорд“ и ще има решаващо мнение при избор на новия мениджър. 

„Когато този въпрос излезе на дневен ред, ще послушам сърцето си и ще помисля, кое е най-доброто да направя. Мога да гарантирам, че в миналото никога не съм бил подвеждан от усещанията си и винаги съм взимал правилните решения. От тук обаче няма много сценарии, по които бих могъл да тръгна“ заяви Хазенхютъл. 

„В Саутхемптън имам всичко, което е необходимо на един мениджър. Фантастичен отбор, с който да работя, отлична атмосфера в клуба и хора, които ме подкрепят. Когато нещата се получават и всичко работи както трябва, тогава няма по-добра позиция за един мениджър“ добави той. 

„Аз и съпругата ми обичаме живота тук. Обичаме хората, които са толкова мили. Дори и когато не се представяме добре, те са зад нас и просто не си представям по-добро място и по-добра работа от тази“ изтъкна още Хазенхютъл. 

Той пое Саутхемптън през декември 2018-а, като в момента отборът му е 9-и в първенството след силна серия от резултати, а освен това е на 1/4финал за ФА Къп. Тази вечер Светците приемат Нюкасъл в отложен двубой от Висшата лига.