Младежкият тим на Англия до 19 години стана за втори път европейски шампион в тази възраст, след като обърна Израел след продължение с 3:1 на финала в Словакия. 

Голове в допълнителните 30 минути на играчите на Астън Вила Карни Чуквуемека и Аарън Рамзи донесоха титлата на англичаните, които триумфираха в надпреварата и през 2017-а. 

Преди това Израел поведе в края на първото полувреме след брилянтна самостоятелна атака на Оскар Глоук, а тимът като цяло играе добре и доминираше в дълго периоди от мача. 

Калъм Дойл обаче изравни за Англия в 52-ата минута, след като остана непокрит на далечната греда, а в края Чуквуемека нямаше късмет, след като ударът му срещна гредата. 

В 108-ата минута обаче, той се реваншира след отлично центриране на Харви Вейл, след което Дойл трябваше да чисти от голлинията удар от въздуха на Глоук. В 116-ата минута Лиам Делап изработи третия гол на Рамзи. 

Веднага след мача звездите от Висшата лига Джак Грийлиш и Хари Кейн поздравиха младите играчи на Йън Фостър, които естествено бяха на Седмото небе след триумфа.