Диего Коста се завърна в английския футбол, след като подписа с Уулвърхемптън за една година, за да реши кризата в нападението на тима.  

Бразилецът бе обявен от клуба с интересно и атрактивно видео в социалните мрежи, в което футболистът държи с верига 3 истински вълка, които ръмжат заплашително, а в края се появява надпис „Диего е вълк”.

Нападателят, който е известен твърдостта си признава, че не се е чувствал особено комфортно в компанията на хищните животни. 

„Бях уплашен до смърт! Докато държат веригата си мислех: Дали този вълк не мисли да скочи отгоре ми? Или пък трите да направят това? Дамата, която ги дресираше непрекъснато им подвикваше и им даваше наставления, които те изпълняваха, но пък какво ли ще стане, след като подушат моя крак? Бях наистина уплашен” признава Коста. 

„В крайна сметка говорим за вълци, а не за кучета. Беше интересно преживяване като цяло, но все пак не особено приятно. Вкъщо имам 5 кучета, но те все пак не са вълци” добави опитният нападател. 

Той може да дебютира още в събота срещу Манчестър Сити, след като Уулвърхептън загуби новото си попълнение Саша Калайджич с тежка контузия, а и Раул Хименес има проблеми с травми.