Eдна от звездите на Брайтън Леандро Тросар не отхвърли слуховете, свързващи го с трансфер в Челси или Арсенал. 

Белгиецът прави отличен сезон до момента, като има 5 гола и 2 асистенции в мачовете на Чайките, като през уикенда избухна с хеттрик на „Анфийлд“ при 3:3 срещу Ливърпул. 

Офанзивният футболист обаче отказва да коментира бъдещето си поне на този етап. Той е на 25 години и му предстоят още доста години в големия футбол, ако продължава по същия начин. 

„В момента е много трудно да се коментира бъдещето. Много зависи от съответния клуб. На този етап всичко е наред, чувствам се добре в Брайтън, а при новия треньор Роберто Де Дзерби нещата изглеждат обещаващи“ заяви Тросар. 

Вече изглежда напълно сигурно, че белгиецът ще счупи личния си рекорд от 8 попадения в рамките на един сезон в Англия, след като има 5 до момента. Той може да играе и на различни позиции, което го прави още по-полезен. 

„Сега действам по-високо по терена и това увеличава шансовете ми да бележа. Това е голямата разлика в сравнение с предишните години“ споделя Тросар, който вече проби и в националния на Белгия, а Брайтън върви 4-и в първенството.