Джеймс Мадисън и Букайо Сака продължиха „да си разменят любезности“ и след дербито на Северен Лондон, завършило 2:2 вчера. 

Двамата бяха главни действащи лица на „Емиратс“, като Арсенал на два пъти повеждаше, но Шпорите успяха да изравнят и да вземат точка. 

Сака, който бе в основата на автогола на Кристиан Ромеро за 1:0, „открадна“ начина, по който Мадисън празнува след попадение, като имитира хвърляне на стреличка за дартс. 

Той вкара и дузпата за 2:1, но Мадисън изработи и двете попадения на Хюн Мин Сон, с които Тотнъм избегна поражението, като при първия гол на отбора си елиминира именно Сака със страхотно обръщане, за да намери корееца. 

След мача бившият играч на Лестър не пропусна да отговори на съперника си, като написа в „Х“: „Казаха ми, че той е имитирал празнуването ми с хвърляне на дартс. Вероятно все още го е правил, когато го разминах за първия гол. Беше ужасен, нали?“. 

Впоследствие Мадисън разкри, че двамата са започнали да се заяждат за мача още по време на лагера на националния отбор. „С Букайо „се захапахме“ за двубоя още, докато бяхме на подготовка с Англия. В крайна сметка съм доволен, защото те са топотбор, но ние не се предадохме дори и в трудните моменти“  каза халфът.