Ливърпул ще проучва възможностите след скандално отменения гол на отбора и големия гаф на ВАР в мача срещу Тотнъм в събота. 

Късно снощи Червените излязоха със специално изявление по повод случилото се, в което твърдят, че не са никак доволни дори от полученото извинение от организацията на съдиите. Eто какво пише в него. 

„ФК Ливърпул приема и отчита признанието на организацията на реферите. Ясно е обаче, че правилата не бяха приложени коректно и това наруши честността на спорта. Разбираме напълно, че съдиите работят под голямо напрежение, но не сме доволни от това, че не бе взето необходимото време, за да се стигне до вярното решение и след това нямаше допълнителна намеса“. 

„Тези действия бяха определени като „значима човешка грешка“, което обаче е неприемливо за нас. Всички решения трябва да се взимат след внимателно преглеждане на положенията. Това е от изключително значение за бъдещите решения, като трябва да се направят подобнения, за да се избегнат подобни случаи. В същото време ние ще проучим всички възможности, при положение, че е ясно, че трябва да се намери решение“ се казва в изявлението.