Голямата звезда на Уест Хям Джаръд Боуен подписа нов договор с клуба, според който ще остане в отбора още цели 7 сезона! 

Досегашният му контракт бе до лятото на 2025-а, а удължаването е за още цели 5 години. Това е награда за сериозния прогрес и постоянство на играча, който стигна и до националния отбор. 

От началото на сезон 2020-21 той е пропуснал едва два мача от Висшата лига, като е вкарал 31 гола за този период, последните 5 от които в първите 8 срещи през тази кампания. През май той се разписа и при победата над Фиорентина във финала на Лигата на Конференциите. 

„Много съм щастлив, че подписах дългосрочен договор с Уест Хям. Всеки знае какво означава клубът за мен, така че обвързвайки се с него до 2030-а означава страшно много за мен и семейството ми. Наслаждавам се на всяка една минута тук, а победният ми гол в Лигата на Конференциите е нещо, което ще помня винаги” заяви 26-годишният футболист. 

Той бе привлечен от Чуковете от Хъл Сити през януари 2020-а година за 18 милиона паунда и оттогава има 166 участия за лондончани и 45 гола в тях, от които 9 са в Европа. 

„Задържането на Джаръд е брилятна работа от клуба. Той става по-добър и по-добър и е страхотен човек и невероятен професионалист. Сигурен съм, че ще продължи да се развива” изтъкна мениджърът Дейвид Мойс.