Бившият футболист на Тотнъм и Нюкасъл Андрос Таунзънд премина в новака във Висшата лига – Лутън Таун с краткосрочен договор. 

32-годишното крило, което бе свободен агент, подписа контракт до януари, като се надява, че за този период ще успее да възроди кариерата си. 

„Последните 2 седмици бяха доста добри и за двете страни. Аз видях, къде мога да бъда полезен, мениджърът също и смятам, че с ентусиазма и опита си наистина ще подпомогна отбора. Освен това Лутън е моят местен отбор, тъй като живея само на 20-25 мили оттук, така че следя тима от доста време. Страхотно е, че се завръщам във Висшата лига и съм благодарен за този шанс” заяви Таунзънд. 

В кариерата си той е играл още за Кристъл Палас и Евертън, а освен това записа и 13 мача за националния тим на Англия, в които дори вкара 3 гола, в периода 2013-2016. За последно той игра за Карамелите през март 2022-а, когато срещу Палас получи тежка контузия и пропусна не само остатъка от кампанията, но и цялата следваща. 

Лутън започна трудно при завръщането си в английския елит, като все пак спечели една победа, но след това веднага следващите си два мача, срещу Бърнли и Тотнъм.