Босът на Тотнъм Ангелос Постекоглу похвали отбора си за показания характер при драматичното равенство 3:3 на терена на Ман Сити, което спря серията на Шпорите от 3 поредни загуби. 

Той обаче и призна, че още до почивката интригата можеше и да е приключила. Сити водеше с 2:1, но доминираше сериозно и Ерлинг Холанд изпусна две чисти положения, от които резултатът спокойно можеше да бъде и 4:1. 

„Получи се страхотен мач. Трябва да призная обаче, че имахме късмет на почивката да сме все още в него. Сити можеше да ни отнесе през първото полувреме, защото имаше предимство подобно на нашето срещу Астън Вила“ заяви той. 

„След паузата обаче се справихме много по-добре. Имахме по-добър контрол върху двубоя и си върнахме и увереността, а в края момчетата получиха и награда за усилията си, което бе наистина страхотно“ добави наставникът. 

„От тъчлинията всичко изглежда много лесно, но съм наясно, че на терена е различно, особено срещу толкова солиден противник. Просто казах на играчите, да излязат и да вярват и да не се притесняват какво ще се случи, защото аз ще поема отговорността и те го направиха“ каза още Постекоглу.