През миналата седмица бившият нападател на Уотфорд Трой Дийни бе уволнен след само 29 дни начело на четвъртодивизионния Форест Грийн. 

За този период той успя да се скара с футболистите, които нарече „бебета“, получи наказание от 4 мача, а тимът му в 6 срещи не успя да спечели и е последен в класирането. 

Оказва се обаче, че краткият му престой начело на отбора не попада дори в топ 10 на най-кратките периоди, в които някой е ръководил даден тим на Острова. Досега е имало 10 мениджъри, които са се задържали в даден клуб по-кратко, като 10-ият е за 28 дни. Но кои с в топ 3?

На трето място е Дейв Басет, който въпреки сериозната си кариера, остава начело на Кристъл Палас само за 4 дни през 80-те, след като първоначално приема поста, но след това се разколебава и бързо напуска. 

През 1959 Бил Ламптън води Скънторп само 3 дни, а и като цяло не прави почти никаква кариера като мениджър. На върха обаче, със само 10 минути начело е Лирой Росиниър. Той бе на път да се завърне в Торки, когато много бързо новото ръководство реши да поеме в друга посока и го освободи.