Галерия

Аржентинският национален отбор по футбол е пълен със сексуални маниаци, на които нацията ще разчита за трета световна титла в русия, гърмят световните медии.

Ден след като стана ясно, че самият селекционер Хорхе Сампаоли е натискал готвачката на отбора за сексуални ласки, днес се появи информация и за мераците на част от неговите звезди.

Оказа се, че цели осем от избраниците на Сампаоли за Мондиала в Русия са потърсили контакт с аржентинската хубавица Росио Роблес, която предизвика вниманието на феновете преди шампионата в Русия.

Неустоимата госпожица разкри за интернет-атаката. Не става ясно дали сред нейните ухажори е и нейният любим футболист Лионел Меси.

"Да, вярно е. Осем от аржентинските национали ми писаха, но не отговарям на съобщенията им. На харесвам футболистите, защото имат лоша репутация", сподели красавицата, която се изявява като танцьорка.

Зевзеците в интернет се майтапят, че гаучосите очевидно си мислят, че тръгват на световно по интимни ласки, вместо на най-големия футболен форум...