Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман е постигнал договорка за трансфер в Барселона не с клубните шефове, а с капитана на каталунците Лионел Меси, гръмна радио "Марка".

Както е известно, тази седмица от клуба публикуваха видео, на което световният шампион се прощава с феновете на "дюшекчиите". Неговият нов клуб не е обявен официално, но според повечето анализатори това ще бъде Барселона.

Още миналото лято Гризи беше упорито свързван с "блаугранас" и дори се говореше, че той е уточнил личните си условия. Дори звездата Лео Меси направи публичен коментар, че ще се радва да играе заедно с Антоан на стадион "Ноу Камп".

Тогава французинът се отметна, налегнат от чувство за вина, но този път той събра смелост и заряза Атлетико. Именно Меси е бил първият човек в Барселона, научил за решението на колегата си.

Гризман казал нещо много интересно по време на важна среща с Диего Симеоне, Хил Мартин и Андреа Берта. "Не мога да откажа на Лео", били думите на футболиста. Така в Атлетико веднага разбрали, че бъдещият отбор на Гризман е повече от ясен.

Diario пък добавя, че близък до Жерард Пике човек предал важно съобщение на Меси към Гризман. Лео намигнал на Антоан с посланието, че го чака на "Ноу Камп", тъй като иска да си партнира с него в атака...