За никого не е тайна, че най-скъпият футболист в историята Неймар няма търпение да се махне от ПСЖ. Той изпитва силна непоносимост към шефовете си и копнееше за завръщане в Барселона.

Трансферът му пропадна заради високите финансови претенции на парижани, но по всичко личи, че те искат да продадат футболиста през зимния трансферен прозорец.

Италианският вестник "Тутоспорт" разполага с информация, че спортният директор на френския шампион Леонардо иска да разкара сънародника си колкото се може по-скоро, тъй като не желае около клуба да витаят постоянни слухове и спекулации.

Освен това Неймар е като бомба със закъснител и има голяма опасност той да развали атмосферата в съблекалнята в решителната част от сезона, ако не бъде продаден в началото на 2020 година.

Желанието на бразилския ас е да се завърне на стадион "Ноу Камп", където блестеше между 2013 и 2017 година. Френското издание France Football обаче твърди, че Реал Мадрид е готов да излезе с апетитна оферта, която да изкуши както ПСЖ, така и самия играч.